Inte lätt att vara klumpig hemmafru

hej allihop!

Eller ja, allihopa var väl lite att ta i. Undrar hur många det är som egentgelin läser denna lilla söta puttinuttiga blogg??

Dajana och Siri läser den ibland. Isabelle kikar väl in på den mellan basketpauserna. Linda slutade nog läsa den efter inlägget om min nya säng. ha ha ha.
Men ni är lika söta allihopa!!!

Idag har jag cyklat. Jag vet inte hur länge sen det var sist, men det var så underbart! Visst blåste det lite, och det är visserligen kallt i luften, men ack så skönt !

Jag cyklade hem till Miss Linnea. Kände mig så duktig efteråt. Dock bor hon bara kanske 2 minuter med cykel ifrån mig, om ens det..
När jag kommer inte i hennes nya hus möts jag av en svag, eller rättare sagt start doft av bränt... hmm.. bränt.. ja, vad säger man? Bränd mat och lite gammal intorkad målarfärg på det..

Kan ju meddela att föräldrarna till denna rackarungen till dotter, inte var särskilt glada att komma hem till ett röksprängt hus och 3 svarta kotletter i stekpannan. Notera att dom var KOLsvarta.
Enligt Budbilen så var det itne ens hundmat.

Kan ni ens tänka er scenariot framför er? ha ha ha ... Det kan jag.

Men det toppar ändå inte när Fru Von Lindkvist skulle koka potatis.

...Helt plötsligt börjar det osa rök i köket.
Frun flyr ner från andra våningen i hopp om att rädda denna King Edward till potatis, då Emma kommer och ska leka Bror Duktik, eller Allan om så vore.
Vad tror ni händer när klumpiga Emma rycker in? haha jo, hon sätter fyr på hela hushållsrullen och då jävlar blev det ranamma må ni tro !!!

Emma är väldigt söt, och tro inte hon tar illa vid sig efter att jag kallat henne klumpig. För det är hon, och det vet hon om. Hon kallar mig lat.. Och det kan ju stämma..  Vi brukar skratta åt våra bristande kvaliteér, hon och jag.
Min lilla barndomskompis Emma.
En gång satte hon sig på mig säng, vips hörde jag ett knak. Det visade sig att hon satt dig på en liten dyr fin handväska (med "hårda" kanter), då utbrast hon ett "Ojdå".
En annan gång råkade hon trampa på ett grått/silvrigt Dior glasögonfodral. Men det gör ju inger, hon är ju Emma !!!
Jag har mina brister jag också... =)

Nu ligger jag är Linneas säng. Förresten, jag ligger i hennes bror säng. Här är det ganska stökigt. Små bilar överallt på hela golvet, en fårfäll, en liten klädhög som ligger utspritt hejvilt, en boll och några sladdar.

Jag är också ganska van vid att ha stökigt. Ungefär som i detta rummet. Fast bortse från bilarna. Jag kommer knappt ihåg vilken färg det är på mitt golv. Men det ska det bli ändring på!!! Det är ganska lätt det också, i alla fall för tillfället, då jag bor i en flyttkartong (!).

Linnea ligger mittemot mig. Det ser ut som hon suger på tummen. Sötis! Hon har precis läst klart både nya nummerna av GLAMOUR och SE&HÖR som jag hade med till henne.
Hon har, tillsammans med mig tuggat i sig lite hallonbåtar & snott all lakrits från Gott-och-blandat påsarna. Vi har ett Marabou Daim också.

Snart bär det av hem till mig igen... Ska hojja på min fina bisicleeeeta !!!

Ha en fortsatt trevlig kväll, PUSS !

image17 

Bilden har hamnat fel

image12



Här ska den ju vara !!! Detta är Isabelle Von Silfvierskied som är på Kräftskiva i en stuga någonstans ute på landet. Kanske i Smålands skogar tillsammans med Mat Jonas !

Isabells Bitch

Hej everybody !!!

Jag ligger så skönt här i Isabelles säng. Under mi gamla vanliga gröna tecke med små smultron på. Det brukar jag ha när jag sover här. Jag har bott här i ungefär 10 år... Fast ibland har jag lust att flyttahärifrån. Men det är bara när Isabelle är arg.. he he he. Då är hon som ett  grått åskmoln . scaaary.. buhu

Igår var vi på 20-års fest. Det var mycket trevlig, Jocke är alltid lika söt och snäll. :) Han fick en fin creme av oss !!! God mat & dryck.

Nu sitter Isabelle som en liten invalid här brevdiv mig. Känns som det är bäst att snart logga ut, för anars kanske jag inte kommer levande ut ur huset =D Neeej,hon är så snäl så.. Igår så var Isabelle såklart bäst på TREKANTEN. Det är nog det jag skrattat mest åt hela taxiresan hem. ha ha ha.
Vi åker inte komunalt.

Gossip Gril i all ära, må jag säga. Men alla brudar verkar vara helt förstummade av denna nya inteligenta story.. blaaaa. Det är Isabelle. Vad myket jag sriver om Isabelle idag. Hon kämmer sig nog hedrad (A) Det borde hon iaf. Jag skriver i kärlekens namn, och vad gör man inte för sin bäste vän?? Jo, man hedrar den! ;)

Nu ska jag ut o rota lite i MAT JONAS skafferi o se om jag hittar något gott. Lär väl förmodligen bara hitta proteinsaker till basketproffs till dotter, Isabelle.  Då kan jag lika gärna smälla igen kåpsdörren igen, för något som är nyttig går inte hem här !!!!

... Om jag har tur, kanske jag hittar något sött i något skåp långt i någonstans bakom bullriga kastruller och stekpannor. hö hö hö...

UPDATE: Psss... jag hittade en ask Läkerol i kryddskåpet. Det var gott.
Oj nu ligger Tony Parker och brölar intill mig. Hon vill så jättegärna in o blogga.



CIAAAAAO !!!! TUSSAN hälsar; sjgnsjgsjgdfjdfihgidbghd

image15

Cissi har fel

Hejsvej i lingonskogen !!!

Nu sitter jag o Cissi & Sean här i ngn lustig sal. Hon skulle egentligen ha bild, men yr som hon är så har hon ju givetvis gjort något fel. Blaaaaaa...
Sean är desperat efter att göra läxan.. haha trro han har en liten crush på vår spanskafröken ;D hihihi.

Ehhm, jag sitter och pular på ett spanskabrev som skulle vara klart i v.45, men har änfå MVG så..:P haaha Cissi !!!!
Idag slutad jag halv 10. Hade en presentation i samhällen första lektionen. Det gick bra och jag är nöjd.

"Tar sig själv".
Isabelle gillar Carola stark. Visade ett klipp och tror hon dog av skratt där borta i sin säng på Maria Park.

Nu draaaar Cecilia i mig,honvill äta.
 Jag ska hem till Linnean u som har flyttat. Äta frukost, för hon är nämligen nu och köper frallor & kletiga brirkor. Så jävla gott. Skolans "birkor" är ju en piss i Nilen..

So long, flaggstång

image11

TILL IDA !!!

Ni vet flickan jag nämnde i förra inlägget. Ja, precis Ni hade rätt, Ida.. Hon tror att jag är hennes fan. För att jag tillägnat ett helt inlägg om henne. ihih (A) Bara för jag är snäll och skriver en rad eller två om mina kära vänner.

Jag är väl också ditt enda fan isåfall !!
Mo ha ha ha ...

image10
Bjussar på denna bilden på dig Ida.  Kompiz är ditt trogne fan.
Om ni vill kan ni oxo besöka kompis blogg, men då får ni fråga Ida om adressen.


Detta är min kompis Ida på premiär i Los Svedes

JAG ÄLSKAR PÅ ETT KNÄ.. phhaaaaa !!!!

//Bomeraaaaanggguuu


Japp, här har vi henne. Tant Ida. Så vacker så. Här står hon och poserar vant med sin nya flip-flop sko hon hittat på extrapris på ÖB. Dock tycker jag stiletterna hon har på sig är så mycket finare. Tror dom kommer från skopunkten, om ngn är intresserad. Typ, ta 3 betala för 2. Så Ida var extra generös denna dag, hennes kompisar Adriana och Allesandra fick oxo varsitt par!! Sen delade alla 3 på priset, så då blev det ju självklart billigare!!!

För övrigt så är Ida talesman för en parfym som heter Liberté. Hon säger att hon känner extra mycket för denna, eftersom den heter just, LIBERTÉ. Är franska och betyder= Frihet.

Ida är så snygg, så snygg. Vet att hon har det sjukt jobbigt nu med alla beundrare, men det är som jag brukar säga, ställ er i kö !!!!!!
Mo ha ha ha ..
Nu ska jag lämna denna kära datormaskin för att köra och lämna Ida på en skivsignering.. Detta kommer ske på Bosses Skivbutik nere på stan... XTRA-pris idag, så den är mycket billig !!!

Hon ska också ha en liten modellturné, där det kommer bjudas på både dans, sång och mingel.
Sååå.. Glöm inte, Ida Bundchen på Vallåkraträffen i Juli !!! Be there..

image8

image9 Vallåkraträffen i samarbete med Stina's Secret.

En hälsning från Kusa-Micke, i sin bästa form !!!

En mus och ett ollon gick vid poolen. Musen föll i vattnet och ollonet skrattade så han tjöt.
Vad lär vi oss då av detta?
Jo, en blöt mus gör ollonet lycklig...

Detta är bara ett av alla sjuka, men ack så roliga skämt vi lär från vår alldeles egna Kusa-Micke.
Nästa vecka publicerar vi ännu ett. Så håll utkik, för fan !!!


image7

HEJSVEJ + Ida

Hejhopp !!!

Hur mån ni idag ???? Jag har en liten Ida alldeles bakom mig. Hon ligger i sängen o suger på sin lilla tumme. Ser rätt så sött ut, faktiskt. Pallar itne erkänna det bara. Oj, nu har hon visst lagt handen över pannan. ha ha ha...


"Varför ligger du där o håller för huvet, för ??!!", undrar en frågandes Kusa som står i dörren och tittar snett.

"Ida, du är alltid sjuk", sa Lotta. Lotta är så söt.

Sedan att hon har en TESKEDSGUMMAN knut på huvudet, gör att det ser ännu roligare ut. Igår hyrde vi 2 filmer, fick hyra dom gratis av en kompis. Gott.
Efter mycket om och men i videobutiken (jag hjälpte inte till att hyra film, jag ägnade tiden åt att välja vilket godis jag skulle väla. Fanns massor med olika sorter, gammalt dock. Det kände jag när jag kom hem och smakade på innehållet i påsen. ha ha ha). Ida tog nöjt sitt Marabou Schweizernöt. Marabou Schweizernöt är enligt inte henne godis, förstår ni. Nehe, vad kallas det då?!

Och bröd, det äter hon inte heller. Så morgonen därpå avnjöt jag i lugnan ro mina brödbitar och ett stort glas oboy till frukost, med Ida mittemot mig, stirrandes rakt ut genom fönstret dock. Jag tror att hon filosoferade kring kärlek.

Jag hör några rispor i golvet bakom mig, snart också känner jag en svag doft av bajsdoft komma smygandes..
Jag vänder mig om, och till min förvåning ser jag en stor, svart varelse som tittar på mig med sina stora mörka, dystra ögon. Det är en hund. Charly.
Jag som tycker såå bra om djur... Hehehehe...

Denna hunden har en förmåga att springa rusandes för att visa sina leksaker.
Igårkväll kom han flygandes förbi mig med en filt (?!).
Ida sa att han skulle briljera med sin filt.
Undra vad som komma skall...

Jag kan informera er om att hunden heter så mycket som Charly !!! Gulligt.

image5
 Ja, detta är hunden. Fint fotografi. Det har Lotta fottat.

Glömde säga att Ida & Co. har en liten katt. Det är en liten expensive varelse, nämligen en RagDoll. Den heter faktiskt Kompiz, och är väldigt söt. Dock finns ett litet minus i denna story, nämligen att den FÄLLER. Jag har en ovana att lägga min kläder på golvet när jag är här. Det slutar alltid med att jag dampar och skäller på lilla Ida.

!!!

image4


hungry eyes...


Last night a DJ saved my life...

image2


Ny blogg

Go'kväll !!

Kul att ni hittade hit. Detta är min blogg som jag startade ikväll. Jag kände att jag var tvungen att kolla vad det var som var så speciellt med att ha blogg. För alla verkar ju ha blogg nuför tiden. Mest handlar det om mode dock. Det ska inte min göra. ha ha ha...

Sitter och lyssnar på Hed Kandi. Det är verkligen världens bästa musik. Man kan kalla det för en blandning mellan lounge, pop och disko. Alltså blir det en fin mix av house musik.

Eftersom jag sitter på golvet på en utav mina kuddar så har jag väldigt ont i benen. Det börjar kännas nu. Men en sak jag kan glädjas över här mitt i flyttkartongskaoset, är min nya säng. Den roliga med detta är nämligen att den är 1,40 cm bred och att den går att "fälla upp och ner". En eldriven säng.
Och tro inte som någon av tjejerna i klassen, att jag kunde åka ner med den till stan. Icke !!

Den ska stå så fint i mitt rosa tapetserade rum som jag tycker så mycket om. Synd bara vi ska flytta nu. Men jag får väl sätta upp den tapeten igen då. Om jag nu inte har tröttnat på den vid det laget. Den är rosa, vit och silvirg i paisley mönster. Sjukt snygg skulle jag kalla den.
Well, snart känner jag för att sova. Klockan är redan halv 12.


HA EN TREVLIG HELG ALLA !!! =)

image1
Karolina Kurkova, Victoria's Secret.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0